U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kleurrijke Stad

Instelling voor multiculturele evenementen en programma's. Niet je afkomst, maar je toekomst telt.

                         Link

ANBI

                         Link

8Bij onze sportactiviteiten staat het plezier in deelname en de samenwerking in het team voorop. Ouders en coaches worden uitdrukkelijk gevraagd hun teams positief aan te moedigen. Gedurende de wedstrijden staan alleen de kinderen en de scheidsrechter in het veld. Ouders en coaches staan buiten de velden.

 

Voetbal

Op 28 mei is het WK voetbaltoernooi. Omdat ieder team een land wordt vragen we elk team een vlag mee te nemen van het land dat ze gaan vertegenwoordigen. Bij aanvang van het toernooi kunnen we dan een mooie landenvlaggen parade houden. 

Indien het lukt (middelen, mensen, financiën) willen we trainingen aanbieden.  Met deze trainingen richten we ons op het spelplezier van de kinderen en het aanleren of verbeteren van enkele basistechnieken. Met het spel stimuleren we ook het uithoudingsvermogen van de kinderen en samenwerking binnen het team.

Hier kunt u het programma van 2016 downloaden!

Korfbal

Samen met PSV korfbal bieden wij diverse activiteiten zoals trainingen en op 11 juni een stedelijk toernooi. Kinderen kunnen zich voor een kennismakingsprogramma aanmelden bij PSV korfbal. Deze sportclub werkt met deskundige medewerkers en biedt activiteiten voor alle leeftijden. Met het kennismakingsprogramma kunnen kinderen kennis maken met deze sport, het spel , de technieken en de club.

 

voor meer informatie over het WK korfbal: http://www.psvkorfbal.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=33263

WK Sport Spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door :